ua en ru

Трамп заявив про відсутність у нього записів розмов із Комі

Трамп заявив про відсутність у нього записів розмов із Комі Фото: Дональд Трамп заперечив записи розмов із Джеймсом Комі (Backgrid USA)

Глава США запевнив, що не робив записів своїх розмов із колишнім главою ФБР

Президент США Дональд Трамп заявив, що він не робив записів своїх розмов із колишнім главою Федерального бюро розслідувань (ФБР) Джеймсом Комі, і не знає, чи є відповідні "плівки" або записи їхніх розмов. Про це він написав 22 червня 2017 року в своєму Twitter.

Зазначено, що так він відповів законодавцям, які розслідують втручання Росії в передвиборну кампанію в США. Раніше вони попросили Білий дім передати їм будь-які записи із зустрічей Трампа і Комі.

Нагадаємо, раніше Трамп порадив Комі переконатися, що немає жодних "записів" їхніх розмов, перш ніж "зливати інформацію ЗМІ".

Як відомо, американський президент звільнив Джеймса Комі 9 травня через те, що той, за його словами, "нездатний ефективно керувати" ФБР. У Демократичній партії США пов'язують звільнення Комі з розслідуванням зв'язків Трампа з РФ.

Після відставки Комі глава США назвав його "піжоном" і "брехуном", заявивши, що той "працював на публіку", коли Трампа звинуватили у зв'язках із Росією. Президент США заявляв, що не має жодних ділових зв'язків із РФ.