ua en ru

Трамп записував свої телефонні розмови з партнерами по бізнесу

Трамп записував свої телефонні розмови з партнерами по бізнесу Фото: Дональд Трамп записував розмови з партнерами

Глава США пред'явив один із таких записів переговорів під час судового процесу в якості доказів

Чинний президент США Дональд Трамп, будучи бізнесменом, записував свої телефонні переговори з бізнес-партнерами в Trump Tower у Нью-Йорку. Про це розповіли троє колишніх співробітників американського президента, які працювали з ним протягом 30 років, передає The Wall Street Journal.

Зокрема йдеться про час, коли Трамп ще не вступив на посаду президента США. Одне з джерел уточнило, що американський президент пред'явив запис переговорів під час судового процесу в якості доказів.

За даними газети, запис телефонних розмов у Нью-Йорку не заборонений, якщо принаймні одна зі сторін знає про це. Представники Білого дому і Trump Organization не відповіли на запит видання з проханням прокоментувати цю інформацію.

Водночас адвокат Трампа Майкл Коен заявив, що за роки роботи з ним він "ніколи не бачив записуючих пристроїв на його телефоні і не в курсі будь-якого випадку, де б він (Трамп) записував розмову".

Зазначено, що співробітники Трампа говорили на умовах анонімності, оскільки вони побоюються розкривати свої імена. Один із них повідомив, що він підписував договір про нерозголошення.

Нагадаємо, 12 травня американський президент заявив, що колишньому главі ФБР Джеймсу Комі залишається сподіватися, що у нього немає записів телефонних переговорів, перш ніж він почне "зливати інформацію ЗМІ". Минулого тижня Трамп звільнив Комі, заявивши, що він "не здатен ефективно керувати" відомством.