ua en ru

Трамп не вірить у створення спільної з РФ групи з кібербезпеки

Трамп не вірить у створення спільної з РФ групи з кібербезпеки Фото: Дональд Трамп (kremlin.ru)

Раніше президенти США і Росії домовилися про двосторонню взаємодію з питань кібербезпеки

Обговорення з президентом Росії Володимиром Путіним можливості створення спільної групи з кібербезпеки не означає, що президент США Дональд Трамп вірить, що ця ідея буде реалізована. Про це він написав у Twitter.

"Той факт, що ми з президентом Путіним обговорювали підрозділ з кібербезпеки, не означає, що я вважаю, що це може статися. Не може, але припинення вогню може, і воно сталося!" - написав Трамп.

Під час першої особистої зустрічі президентів Росії і США 7 липня в Гамбурзі на саміті G20 Трамп і Путін домовилися, що питання кібербезпеки стануть предметом двосторонньої взаємодії і буде створена відповідна робоча група.

Зазначимо, раніше президент США Дональд Трамп розповів у Twitter, що під час зустрічі зі своїм російським колегою Володимиром Путіним у Гамбурзі "двічі сильно натиснув" на нього, кажучи про можливе втручання Росії в американські вибори.

Нагадаємо, раніше постпред США в ООН Ніккі Хейлі заявила, що Сполучені Штати не довіряють і не збираються довіряти Росії, незважаючи на спільні інтереси, такі як кібербезпека.