ua en ru

Трамп зняв свого кандидата на пост глави розвідки США

Трамп зняв свого кандидата на пост глави розвідки США Фото: Дональд Трамп (flickr.com/helsinki2018)

Таке рішення було ухвалене із-за нібито "нечесного" відносини ЗМІ

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп зняв свого кандидата на посаду директора Національної розвідки США Джона Реткліффа. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Трампа Twitter.

За його словами, таке рішення було ухвалене із-за нібито "нечесного" відносини ЗМІ.

"Недолугі мейнстрімні ЗМІ дуже нечесно поставилися до нашого чудового республіканського конгресмена Джона Реткліфф. Я пояснив Джону, яким нещасним буде його життя і сім'ї, якщо їм доведеться мати справу з цими людьми, місяцями терпіти наклеп", - написав він.

Американський лідер розповів, що після розмови Реткліфф вирішив залишитися в Конгресі. Він додав, що незабаром оголосить ім'я нового кандидата на посаду директора Національної розвідки США.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Сенат Сполучених Штатів 23 липня проголосував за затвердження Марка Еспера главою Пентагону, закривши кількамісячну вакансію, що виникла після відходу Джеймса Меттиса.

Крім того, директор Національної розвідки Сполучених Штатів Деніел Коутс, ймовірно, в найближчі дні піде у відставку. Як повідомляється, розчарування президента США Дональда Трампа Коутсом посилилося в останні місяці.