ua en ru

Трамп вважає, що стане президентом США і без підтримки однопартійців

Трамп вважає, що стане президентом США і без підтримки однопартійців Фото: Дональд Трамп запевняє, що не потребує підтримки республіканців

Кандидат від Республіканської партії заявив, що збирається залучити на свій бік у тому числі виборців демократів

Мільярдер Дональд Трамп, що залишився єдиним кандидатом від Республіканської партії на пост президента США, вважає, що здобуде перемогу на виборах глави Білого дому і без підтримки з боку партійної еліти. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу ABC.

Відповідаючи на запитання ведучого, чи зможе він, на його думку, здобути перемогу на виборах, якщо відомі члени партії не зможуть подолати розбіжності і колективно підтримати його кандидатуру, Трамп відповів ствердно.


"Я думаю, було б краще, якщо б вона (партія, - ред.) згуртувалася, однак я не вважаю, що це необхідно", - сказав мільярдер.

Трамп також упевнений, що йому забезпечена серйозна підтримка з боку простих американців під час підсумкового туру виборів.

"Я зовсім не схожий ні на кого, хто коли-небудь балотувався в президенти", - сказав він.

Крім того, він підкреслив, що його штаб буде працювати над тим, щоб залучити на його бік і тих громадян, які зараз підтримують Демократичну партію.

Трамп висловив упевненість, що за нього у результаті проголосують і прихильники сенатора від штату Вермонт Берні Сандерса, який веде боротьбу за висунення кандидатом від демократів з Хілларі Клінтон.

Нагадаємо, екс-президенти США Джордж Буш і Джордж Буш-молодший не будуть підтримувати кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на президентських виборах. .