ua en ru

Трамп: розслідування зв'язків моєї команди з РФ засноване на шахрайстві

Трамп: розслідування зв'язків моєї команди з РФ засноване на шахрайстві Фото: Дональд Трамп (flickr.com/Jim Mattis)

Глава США запевнив, що в роботі його передвиборного штабу не було жодних злочинних дій

Президент США Дональд Трамп заявив, що розслідування зв'язків його команди з російським урядом, яке веде спецпрокурор Роберт Мюллер, засноване на шахрайстві. Про це він повідомив у своєму Twitter.

Зокрема Трамп підкреслив, що це розслідування не повинно було і зовсім починатися, оскільки, за його словами, в роботі його передвиборного штабу не було жодних злочинних дій.

"Розслідування Мюллера не повинно було ніколи початися, тому що не було ніякої змови і злочину ніякого не було. Воно було засноване на шахрайських діях і підробленому досьє, сплаченому нечесною Хілларі (Клінтон) і Національним комітетом Демократичної партії. Також безпідставно був використаний у суді закон про спостереження за іноземною розвідкою для стеження за моєю кампанією", - зазначив глава США.

При цьому Трамп назвав розслідування, яке триває проти його штабу, "полюванням на відьом".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Facebook заблокували роботу аналітичної компанії Cambridge Analytica і пов'язану з нею консалтингову фірму Strategic Communication Laboratories, які допомогли тодішньому кандидату Дональду Трампу перемогти на президентських виборах у США в 2016 році.