ua en ru

Трамп і Путін можуть зустрітися у липні, - Пєсков

Трамп і Путін можуть зустрітися у липні, - Пєсков Фото: Трамп і Путін можуть перетнутися на саміті G-20

Зустріч двох президентів може відбутися на саміті G-20 у німецькому Гамбурзі

Зустріч президентів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна може відбутися на саміті G-20 у німецькому Гамбурзі в липні 2017 року. Про це заявив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков, передає РИА Новости.

"Якщо ми не домовимося про більш ранній саміт, то їхня зустріч, імовірно, може відбутися на саміті G-20 у Гамбурзі в липні. Тому що це перше місце, де вони можуть перетнутися один із одним", - сказав Пєсков.

Відповідаючи на питання про те, якою може бути перша зустріч двох лідерів, прес-секретар сказав, що "вони поговорять один із одним". За словами Пєскова, "важливо, що вони сядуть один із одним і почнуть говорити".

Раніше в російському МЗС заявили, що підготовка до зустрічі Путіна і Трампа вже почалася, проте про її дату і місце поки нічого не відомо. За словами заступника міністра закордонних справ Сергія Рябкова, це питання піднімалося на перших переговорах глави МЗС Сергія Лаврова з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном.

Нагадаємо, раніше в Адміністрації президента України заявили, що зустріч Петра Порошенка з главою США Дональдом Трампом принципово важливо провести до зустрічі Трампа з російським президентом Володимиром Путіним.