ua en ru

Трамп визначиться з головою Федеральної резервної системи до 3 листопада, - WSJ

Трамп визначиться з головою Федеральної резервної системи до 3 листопада, - WSJ Фото: Трамп скоро визначиться з главою ФРС (flickr.com Federalreserve)

Президент США повинен буде вибрати з 5 кандидатів

Президент Сполучених Штатів Америки повинен визначитися з головою Федеральної резервної системи до 3 листопада. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal.

Як повідомляється, на прес-конференції у вівторок президент Америки заявив, що оголосить своє рішення найближчим часом, звузивши свої пошуки до п'яти фіналістів.

"Чесно кажучи, мені подобаються всі вони. Я дуже поважаю всіх", - сказав Трамп.

У свою чергу, офіційний представник Білого дому заявив раніше, що очікується, що президент прийме рішення до своєї поїздки в Азію, яка починається 3 листопада.

Фіналістами є нинішня голова ФРС Джанет Йеллен, яка зустрінеться з президентом у четвер; Федеральний губернатор Джером Пауелл, колишній губернатор ФРС Кевін Варш, Директор Національної економічної ради Гері Кон і економіст зі Стенфордського університету Джон Тейлор, підтвердив офіційний представник президента.

Крім того, чиновник повідомив, що після співбесіди з Єлень, Трамп має намір зустрітися з усіма п'ятьма претендентами.

Нагадаємо, за інформацією видання Politico, Сполучені Штати Америки визначилися з кандидатурою на пост глави Федеральної резервної системи. Ним може стати Гері Кон.