ua en ru

Трамп звинуватив The Washington Post у фабрикації фактів

Трамп звинуватив The Washington Post у фабрикації фактів Фото: Дональд Трамп (kremlin.ru)

Трамп заявив, що The Washington Post може бути використане як зброя проти лобістів конгресу

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп звинуватив газету The Washington Post у фабрикації фактів. Про це він написав у своєму Twitter.

"що Належить засновнику Amazon газета Washington Post сфабрикувала факти про закінчення моїх масивних, небезпечних, марнотратних виплат сирійським повстанцям, які борються з Асадом. Так багато історій про мене в The Washington Post є підробленими. Лобіст Амазонки і податків? Підроблені новини Washington Post використовуються як лобіювання проти конгресу для стримування політиків від того, щоб вони звернули увагу на не оподатковуваний податками монополію Amazon?", - написав Трамп.

Нагадаємо, 20 липня газета The Washington Post повідомила, що Трамп згортає секретну програму ЦРУ з озброєння і навчання опозиції в Сирії, яка веде боротьбу проти режиму Башара Асада. Як пише видання, дана програма була центральним елементом політики, розпочатої адміністрацією Барака Обами ще в 2013 році. Тим не менш, зараз навіть прихильники цієї програми поставили під сумнів її ефективність.