ua en ru

Трамп звинуватив ЗМІ у викривленні його слів про дружбу з Кім Чен Ином

Трамп звинуватив ЗМІ у викривленні його слів про дружбу з Кім Чен Ином Фото: Дональд Трамп (flickr.com/Jim Mattis)

Глава США поскаржився, що ЗМІ поширюють велику кількість фейкових новин

Президент США Дональд Трамп звинуватив газету The Wall Street Journal у неправильній передачі його слів про відносини з лідером КНДР Кім Чен Ином, які він виголосив в інтерв'ю цьому виданню, опублікованому 11 січня. Про це глава США повідомив у своєму Twitter.

"The Wall Street Journal помилково написала, що я сказав їм: "У мене хороші стосунки з Кім Чен Ином". Звичайно, я не говорив цього. Я сказав: "У мене могли б бути хороші відносини з Кім Чен Ином", велика різниця. На щастя, тепер ми записуємо розмови з журналістами", - зауважив Трамп у мікроблозі.

Він також поскаржився, що ЗМІ поширюють таку велику кількість фейкових новин.

"Вони навіть не намагаються передати це правильно чи виправити, коли вони помиляються. Вони просувають повну фальші книгу психічно ненормального автора, який свідомо пише брехню. Мейнстрімні ЗМІ зійшли з розуму від того, що ми виграли вибори", - вважає президент США.

Нагадаємо, в інтерв'ю WSJ його фраза про відносини з лідером КНДР була передана так, як ніби-то хороші відносини з ним вже склалися: "У мене, мабуть, хороші відносини з Кім Чен Ином. Я взагалі зав'язую відносини з людьми". При цьому Трамп відмовився відповідати на питання, чи доводилося йому особисто спілкуватися з Кім Чен Ином.