ua en ru

Трамп назвав країни, які втручаються в справи США

Трамп назвав країни, які втручаються в справи США Фото: Дональд Трамп (flickr.com/gageskidmore)

За словами американського лідера, це Росія, Китай і, можливо, КНДР

Президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп заявив, що Російська Федерація (РФ), Китай і, можливо, Північна Корея (КНДР) втручаються в справи США. Про це Трамп заявив під час промови в американському штаті Огайо, передає NBC.

Так, за словами американського президента, число подібних дій може зрости через економічне зростання країни.

"Ми повинні зупинити втручання і всіх тих, хто атакує нас. І їх багато. Тут і Росія, і Китай. У нас все добре з Північною Кореєю, але і вони ймовірно роблять теж саме", - заявив Трамп.

Нагадаємо, раніше головні помічники президента США Дональда Трампа заявили, що Росія намагається втрутитися в майбутні вибори в США.

Як зазначалося, у Росії є багато способів вплинути на вибори - через ЗМІ, соціальні мережі, ботів, найманих акторів.

Раніше Дональд Трамп закликав генерального прокурора Джеффа Сешнса припинити кримінальну розгляд з приводу втручання Росії у президентські вибори в 2016 році. зокрема, Трамп заявив, що це розслідування плямує США.

Також президент США заявляв про наявність конфлікту інтересів у спецпрокурора Роберта Мюллера, який розслідує російське втручання президентські вибори в 2016 році. Трамп вважає, що Мюллер призначає в свою команду "злих демократів", які працювали на Хілларі Клінтон і Барака Обаму.