ua en ru

Трамп знайшов спосіб ухилення від сплати податків на мільйони доларів

Трамп знайшов спосіб ухилення від сплати податків на мільйони доларів Фото: Дональд Трамп

Трамп оформив відповідну угоду, яка дозволила піти від виплат

Мільярдер і кандидат на пост президента США від Республіканської партії Дональд Трамп підписав у 2007 році угоду, спрямовану на ухилення від сплати податків. Про це повідомляє The Daily Telegraph.


"Трамп завізував сумнівну ділову угоду, яку задумали для того, щоб відібрати у американського уряду десятки мільйонів доларів у вигляді податків", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що мова йде про угоди, укладені між компаніями Bayrock Group, що побудувала відомий нью-йоркський готель Trump Soho, та ісландською компанією FL Group, яка погодилася інвестувати 50 млн доларів в партнерство з чотирма дочірніми підприємствами Bayrock Group. Проте пізніше угода була переклассифицирована як надання кредиту.

"В Нью-Йорку продаж частки в партнерстві змушує діючих партнерів платити більше 40% податку з прибутку за найвищою ставкою. Але якщо інвестиція розглядається як кредит, то ніяких податків платити не доведеться", - додали у відомстві.

Нагадаємо, близько 450 американських письменників підписали електронну петицію проти кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа в президенти США.