ua en ru

Трамп не контактував з російськими спецслужбами до виборів, - Білий дім

Трамп не контактував з російськими спецслужбами до виборів, - Білий дім Фото: Райнс Прібус розповів про зв'язки Трампа з російськими спецслужбами

В апараті президента США назвали неправдивими звинувачення газети The New York Times

Передвиборний штаб президента США Дональда Трампа не контактував з співробітниками російських спецслужб до виборів. Про це заявив начальник апарату співробітників Білого дому Райнс Прібус, передає телеканал Fox News.

"Я можу запевнити вас, що високопоставлені чиновники розвідувального співтовариства запевнили мене, що ця історія не тільки сильно перебільшена, але і є неправдивою... Вони дали ясно зрозуміти, що ця історія - повна нісенітниця", - сказав він.

У той їжак час Прібус відмовився назвати людину, яка з ним контактував щодо цього питання.

Раніше цього тижня газета The New York Times, посилаючись на чотирьох нинішніх і колишніх американських чиновників, повідомляла, що команда Трампа мала зв'язки з високопоставленими представниками російської розвідки ще за рік до виборів. Про це, як писало видання, свідчать телефонні розмови, перехоплені в той час, коли спецслужби США намагалися знайти докази втручання Росії в хід президентських виборів в США.

Нагадаємо, Білий дім не бачить "нічого поганого" розмові екс-радника Трампа з послом РФ.