ua en ru

Білий дім не бачить "нічого поганого" у розмові екс-радника Трампа з послом РФ

Білий дім не бачить "нічого поганого" у розмові екс-радника Трампа з послом РФ Фото: Майкл Флінн таки обговорював санкції з послом Росії

В адміністрації глави США вважають, що немає нічого неправильного у веденні розмови про санкції

Білий дім не бачить "нічого поганого" в розмові колишнього радника президента Сполучених Штатів Америки з національної безпеки Майкла Флінна з російським послом Сергієм Кисляком на тему санкцій. Про це заявив глава апарату адміністрації президента Рінс Прібас, передає CBS News.

"Немає нічого неправильного в тому, щоб вести розмову про санкції. І немає нічого поганого в тому, щоб вести розмову про той факт, що адміністрація Обами ввела додаткові санкції і вислала деяких людей із США. Немає нічого поганого в тому, що ця тема виникла в ході розмови", - зазначив він.

При цьому Прібас підкреслив, що розмови з послами іноземних держав входили в обов'язки екс-радника Трампа.

"Я ніколи не чув про те, що у нього були якісь інші контакти до виборів. Я думаю, що президент також", - підкреслив глава апарату Білого дому.

Нагадаємо, на цьому тижні Майкл Флінн покинув посаду радника президента США з нацбезпеки. Повідомлялося, що він дав невірну інформацію чиновникам Білого дому щодо своїх розмов із послом РФ про санкції. Сам Флінн заявив, що обговорив із послом РФ питання висилки 35 російських дипломатів, а розмови про санкції взагалі не було.