ua en ru

Трамп вивчає питання про посилення покарання за наклеп

Трамп вивчає питання про посилення покарання за наклеп Фото: Дональд Трамп

Трамп розглядає можливість посилення покарання за наклеп

Адміністрація президента США Дональда Трампа розглядає можливість посилення покарання за наклеп. Про це повідомляє ABC.

"Його запитали, чи має намір глава держави внести поправки в закони країни про наклеп. Ми вивчаємо це питання, вивчаємо, як забезпечити виконання (поправок до закону в разі їх прийняття)", - сказав керівник апарату співробітників Білого дому Райнс Прибас.

За його словами, інші аспекти даної теми, наприклад, наскільки кардинальні зміни передбачається внести в законодавство про захист честі і гідності. Прибас заявив, що йому і співробітникам Білого дому порядком набридли постійні публікації американських ЗМІ про наявні зв'язки Трампа та його довірених осіб з Росією.

"Телекомпанії цілодобово, сім днів на тиждень тиражують історії про контакти з Росією і тому подібне, і нам доводиться все це слухати. Я вважаю, що газетам та інформаційним агентствам необхідно більш відповідально підходити до своїх репортажів. Я просто втомився", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп звинуватив свою колишню суперницю по президентській гонці Хілларі Клінтон та її прихильників у зв'язках з Росією.