ua en ru

Трамп звинуватив Клінтон у зв'язках із Росією

Трамп звинуватив Клінтон у зв'язках із Росією Фото: Дональд Трамп звинуватив Хілларі Клінтон у зв'язках із РФ

Трамп вважає "фальшивою" інформацію про втручання Росії у вибори президента США

Президент США Дональд Трамп звинуватив свою колишню суперницю по президентських перегонах Хілларі Клінтон і її прихильників у зв'язках із Росією. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу CBS.

Зокрема журналіст звернувся до Трампа з проханням прокоментувати розслідування можливого втручання Росії у вибори президента США. Трамп заявив, що вважає цю інформацію "фальшивою". Крім того, він зазначив, що його суперниця Клінтон також має зв'язки з РФ, які, тим не менш, не отримали такої пильної уваги ЗМІ.

"Є Подеста (глава виборчого комітету Клінтон - ред.), який, як я розумію, разом із братом володіє компанією в Росії. Чоловік Клінтон робив виступи в РФ. Хілларі укладала уранову угоду з Росією", - розповів Трамп.

При цьому він зазначив, що розслідування цих зв'язків ФБР заважають прихильники Клінтон.

Нагадаємо, 27 квітня 2017 року Пентагон почав розслідування у зв'язку з виступами екс-радника Трампа Майкла Флінна на заходах, організованих російськими компаніями, серед яких телеканал RT і "Лабораторія Касперського". У Білому домі визнали це розслідування допустимим у разі, якщо буде з'ясовано, що Флін якимось чином допустив порушення.