ua en ru

Трамп готовий під присягою дати свою версію розмов з екс-директором ФРБ Комі

Трамп готовий під присягою дати свою версію розмов з екс-директором ФРБ Комі Фото: президент США Дональд Трамп (flickr.com/whitehouse)

У приватних розмовах Трамп не просив про лояльність і припинення розслідування проти Флінна

Президент США Дональд Трамп готовий під присягою дати свою версію щодо змісту розмов з екс-директором ФБР Джеймсом Комі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Відповідаючи на питання журналістів під час прес-конференції у Вашингтоні, чи готовий президент США сам свідчити під присягою, Трамп відповів, що готовий "на сто відсотків".

Також Трамп підкреслив, що в приватних розмовах не говорив Комі припинити розслідування проти першого радника з національної безпеки президента США Майкла Флінна і не просив екс-директора ФБР про лояльність.

За словами президента США, з його боку не було ніякої змови, ніякої перешкоди" - маючи на увазі обвинувачення, що його помічники, серед яких Флінн, змовлялися з Росією про підтримку в передвиборчий час.

Раніше Трамп назвав свідчення екс-директора Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі перед сенатським комітетом у справах розвідки "брехнею" і розкриттям секретної інформації.

"Незважаючи на таку велику кількість неправдивих заяв і брехні, - повна і остаточна відплата... Вау, Комі зливає секрети", - написав Трамп у своєму Twitter.

Нагадаємо, Трамп заявив, що задоволений свідченнями екс-глави ФБР.