ua en ru

Товарообмін із ОРДЛО розглянуть на найближчому засіданні Кабміну, - Аваков

Товарообмін із ОРДЛО розглянуть на найближчому засіданні Кабміну, - Аваков Фото: Арсен Аваков розповів про торгівлю з бойовиками Донбасу

Буде винесено проект постанови, який регулює цей товарообмін

Кабінет міністрів України розгляне порядок товарообміну з тимчасово окупованими територіями Донецької і Луганської областей на найближчому своєму засіданні. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі телеканалу "1+1" увечері 26 лютого.

"Питання необхідності врегулювати взаємовідносини товарообміну з окупованими територіями - необхідність. Було рішення РНБО відповідне, щоб ми врегулювали це питання і відповідні доручення дано, і постанова Кабінету міністрів довго-довго готується Службою безпеки і ще однієї зі служб уряду", - розповів Аваков.

За його словами, проект відповідного рішення розроблявся настільки довго, що у частини суспільства виникають до цього питання деякі підозри.

"Наскільки я знаю, на найближчому засіданні Кабінету міністрів буде винесено проект постанови, який регулює цей товарообмін", - заявив глава МВС.

Нагадаємо, раніше активісти розширили географію торгівельної блокади Донбасу, зокрема вони перекрили новий відрізок шляху в Донецькій області неподалік населеного пункту Новотроїцьке.