ua en ru

Тоттенхем - Ювентус: анонс матчу

Тоттенхем - Ювентус: анонс матчу Фото: "Тоттенхем" - "Ювентус" (facebook.com/Juventus)

Готуємося до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Лондонський "Тоттенхем" на своєму полі прийме туринський "Ювентус" в матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, англійський клуб має більше шансів на перемогу у даному поєдинку.

7 березня 21:45
Лондон, стадіон "Уемблі"

Арбітром на матчу-відповіді призначений Шимон Марчіняк. Допомагати польському судді на "Уемблі" будуть його співвітчизники: Сокольницькі і Лісткевич (бічні судді), Рачковські і Музал (судді за воротами).

Минулого сезону Ліги Чемпіонів Марчіняк судив зустріч "Ювентус" - "Барселона" в рамках 1/4 турніру. Тоді "стара синьйора" здобула перемогу з рахунком 3:0.

Орієнтовні склади:

"Тоттенхем": Льоріс; Тріпп'єр, Санчес, Вертонген, Девіс; Дайер, Дембеле; Сон Хин Мін, Аллі, Еріксен; Кейн
Не зіграють: Орье (дискваліфікація), Алдервейрелд (розтягнення задньої поверхні стегна)

"Ювентус": Буффон; Ліхтштайнер, Бенатія, К'єлліні, Алекс Сандро; Хедіра, Пьянич, Матюйді; Дибала, Ігуаїн, Дуглас Коста
Не зіграють: Куадрадо (пах), Федеріко Бернардескі (коліно), Манджукич (стегно)
Під питанням: Маттіа Де Шильйо (розтягнення задньої поверхні стегна), Ігуаїн (голеностоп)
"Висять" на картці: Бенатія, Бентанкур, Пьянич

Головний тренер "Тоттенхема" Мауріcіо Почеттіно: "Нас чекає зустріч з однією з найсильніших команд в історії футболу, яка двічі за останні три роки грала в фіналі Ліги чемпіонів. Це буде фантастичний поєдинок. Якщо зіграємо якнайкраще, то зможемо перемогти. Я мрійник, і вважаю, що кожного разу, коли ти береш участь в турнірі, треба намагатися вигравати і проходити якнайдалі".

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі: "Нам потрібно діяти набагато більш технічно, ніж в першому матчі, особливо після перерви. Для нас це свого роду фінал. Нам потрібно показати хорошу гру і добитися потрібного результату, інакше ми вилетимо з Ліги чемпіонів. Ми повинні зберігати позитивний настрій. У матчах такого високого рівня все залежить від того, як ти використовуєш свої моменти".

Нагадаємо, в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів італійський "Ювентус" вдома у Турині зіграв внічию з англійським "Тоттенхемом" - 2:2.