ua en ru

"Тоттенхем" в матчі з "Манчестер Сіті" вирвав путівку в півфінал Ліги чемпіонів

"Тоттенхем" в матчі з "Манчестер Сіті" вирвав путівку в півфінал Ліги чемпіонів Фото: "Манчестер Сіті" - "Тоттенхем" (twitter.com/SpursOfficial)

Рятівний гол "городян" в компенсований час був скасований суддею

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Тоттенхем" на стадіоні "Етіхад" поступився "Манчестер Сіті" з рахунком 3:4, але забезпечив собі путівку в півфінал за рахунок домашньої перемоги (1:0).

Уже в стартові 11 хвилин команди забили по два м'ячі, встановивши рекорд турніру по скорострільності в цей часовий проміжок. Спочатку відзначився Рахім Стерлінг, потім дублем відзначився Сон Хин Мін, після чого рахунок зрівняв Бернарду Сілва. На 21 хвилині свій другий гол в грі забив Стерлінг.

У другому таймі Серіо Агуеро в четвертий раз засмутив Уго Льоріса. Однак на 73 хвилині після подачі кутового Фернандо Льоренте звів перевагу "городян" до мінімуму. У компенсований час Сіті забив рятівний гол, який був скасований після перегляду моменту суддею.

Лондонці вийшли в півфінал найпрестижнішого єврокубку вперше з 1962 року. Таким чином, "Тоттенхем" встановив рекорд за різницею між півфіналами - 57 років. Попереднє досягнення належало "Атлетіко", який в 2014 році зіграв в півфіналі Ліги чемпіонів вперше з 1974 року.

Суперником "шпор" в півфіналі стане "Аякс", вчора сенсаційно вибив з турніру "Ювентус".