ua en ru

ТОП 10 ароматів з нотою десерта

ТОП 10 ароматів з нотою десерта

Духи з солодкими "їстівними" ароматом вважається виключно жіночим аксесуаром, який ідеально створює легкий романтичний образ. Ноти "серця" в них можуть зводити з розуму чоловіків, у яких запах ванілі, карамелі і східних солодощів підвищує лібідо.

Вперше про цей факт стало відомо в 2009 році завдяки американським вченим з університету Чікаго Фонду досліджень запахів і смаків. Дані фахівців швидко набули розголосу – журналісти і маркетологи вирішили "зіграти" на потреби жінок бути бажаними, що призвело до різкого стрибка продажів парфумерії з гурманської ніші.

В Україні духи з солодкими їстівними нотами користуються популярністю більше у дівчат, які прагнуть знайти свою другу половинку. Шоколад, ваніль і карамель – ніжні, добрі і рідні запахи, які з перших хвилин пробуджують бажання спробувати, тобто на підсвідомому рівні мотивують познайомитися.

Може здивувати той факт, що навіть на вигляд сувора і неприступна леді може зовсім інакше виглядати в очах чоловіків, якщо користується парфумами з нотами десертів. Тому для багатьох буде вельми до речі цей топовий список ароматів, який ми отримали за даними аналітики інтернет-магазину Makeup.

1. Franck Olivier Oud Vanille – французька парфюмированная вода з першої нотою карамелі, яка потім відкривається ніжними квітковими запахами, а шлейф буде огортати ваніллю і мускусом.

ТОП 10 ароматів з нотою десерта

2. Montblanc Lady Emblem – чуттєвий елітний аромат з апетитними запахами мармеладу, малини, смородини і троянди.

3. Calvin Klein Eternity Now – парфум, що відкриває всю екзотику запахів ванільного сорбета, лічі, айви, неролі і кашемірового дерева.

4. Montale Sweet Oriental Dream – французький гурманський аромат, який повністю складений з солодких нот – рахат-лукум, ванілі, меду, мигдалю і троянди.

5. Prada Candy – яскрава і запам'ятовується композиція цих духів насправді досить проста: мускус, сіамський бензоїн і карамель, але в такому поєднанні вона створює спокусливий образ.

6. La Rive La Rive – перша асоціація від цього багаторічного лідера гурманської парфумерії, – терпка солодкість. Аромат десерту тірамісу несподівано переплітається з запахом перцю і кедра.ТОП 10 ароматів з нотою десерта7. Lacoste Lacoste Pour Femme Intense – елітний парфум з першими нотами карамелі і троянди який потім надовго запам'ятовується ароматом сандалу і кедра.

8. Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition – несподіваний чоловічий аромат в цьому списку, який доводить, що солодкі ноти, вміло доповнені деревними, можуть стати частиною сексуального образу представників сильної статі.

9. L'Erbolario Acqua Di Profumo Dolcelisir – творіння італійських парфумерів, які створили статусну композицію із солодких нот карамелі, какао, ванілі, цукрової тростини з ромом, бергамотом і бобами тонка.

10. Christina Aguilera Royal Desire – фатальний парфум для благородних дам, образ яких повністю розкривають аромати пастили, ожини, мандарина, а також деревні і квіткові ноти.

Солодкий аромат їжі на шкірі зачіпає два основних людських інстинкту – необхідності їсти і сексу: простих, властивих кожному бажання. Але, крім цього, десертні ноти викликають асоціації з дитинством і рідним будинком, в якому ми вперше знайомимося з солодким смаком, що визначає рівень довіри. Тому парфумерія з десертними нотами – завжди безпрограшний варіант.