ua en ru

Титаномагнієвий комбінат Фірташа отримав нового співвласника

Титаномагнієвий комбінат Фірташа отримав нового співвласника Дмитро Фірташ

Кабінет міністрів погодив укладення договору доручення на здійснення функцій з управління корпоративними правами держави. Відповідне розпорядження від 4 квітня 2015 р. № 287-р оприлюднене на сайті уряду.

"Погодитися з пропозицією Фонду державного майна, погодженим з Міністерством економічного розвитку і торгівлі, по укладанню договору доручення на здійснення функцій з управління корпоративними правами держави у розмірі 51 відсотка статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю "Запорізький титаномагнієвий комбінат" (код згідно з ЄДРПОУ 38983006) з державним підприємством "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (код згідно з ЄДРПОУ 36716128) в особі його керівника з наступними істотними умовами: державне підприємство не має права передавати виконання доручення іншій особі; договір доручення укладається на термін до трьох років; державне підприємство здійснює функції представника за договором доручення безоплатно", - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше Міністерство внутрішніх справ України відкрило кримінальне провадження стосовно топ-менеджерів групи OSTCHEM, яка належить українському бізнесменові Дмитру Фірташу.