ua en ru

Тимошенко висловила окрему вдячність Яценюку, Турчинову і Федорчуку за їх внесок в розвиток "Батьківщини"

Екс-прем'єр міністр України Юлія Тимошенко звернулася з офіційним листом до об'єднавчого з'їзду ВО "Батьківщини", в якому висловила окрему вдячність Олександру Турчинову і Ярославу Федорчуку за їх внесок у розвиток і об'єднання "Батьківщини".

"Турчинов повинен залишитися моїм заступником і керівником штабу партії", - написала Тимошенко.

Окремо Тимошенко наголосила що, рекомендує Арсенія Яценюка на посаду керівника політради партії "Я безмежно довіряю Арсенію і прошу з'їзд одноголосно підтримати його кандидатуру на цю високу посаду".

Крім того, Тимошенко окремо подякувала керівникам організацій усіх рівнів "Серед яких: Василь Деревляний, Дмитро Шлемко, Роман Забзалбюк, Олег Білорус, Сергій Пашинський, Сергій Сас, Андрій Шкіль, Олександр Сочка, які з першого дня створювали партію. ​​А також завдяки лідерам нашої фракції Івану Кириленко та Андрій Кожем'якін, нашим депутатам всіх рівнів і всіх скликань, які стояли, як під Крутами, але жодного разу не змінили нашої боротьби і нашим ідеалам".

Екс-прем'єр також зазначила, що політичні сили "пройшли випробування вузькопартійним егоїзмом, впоралися з жорсткою кадровою конкуренцією і подолали свої сумніви ... Сьогодні ми стаємо партією, яка в 2015 р. впевнено візьме на себе відповідальність за життя нашої нації ... ніяких помилок прикладу 2005 р . ми вже ніколи не допустимо".

Тимошенко запропонувала на з'їзді прийняти ідеологічний маніфест "Прошу його прийняти і внести корективи, донести суть кожному українцю. Його потрібно доопрацювати з інтелектуальними групами і я впевнена, що нам допоможе Юрій Луценко ... Я маю чіткий план досягнення перемоги в 2015 р. Наш з'їзд - не об'єднання перед розстрілом, а формування єдиної армії перед переможним наступом на авторитарний режим Януковича".

Читайте також: Тимошенко закликає після з'їзду продовжити посилення "Батьківщини" новими політсилами.