ua en ru

Тимошенко сьогодні знову відмовилася від медогляду, - Пенітенціарна служба

Екс-прем'єр-міністр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко сьогодні знову відмовилася від медогляду. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.
За даними відомства, згідно з дозволом Печерського районного суду Києва від 26 серпня, до Київського СІЗО прибули представники медичної комісії Міністерства охорони здоров'я України. Цю комісію очолював перший заступник міністра охорони здоров'я, а в її складі перебували троє докторів медичних наук, професори, а також особистий лікар і медична сестра Юлії Тимошенко.
Однак, як і раніше, від запропонованого медичного огляду та проведення лабораторного обстеження (в тому числі забору крові для проведення аналізу) Тимошенко відмовилась, що підтверджується відповідним актом, підписаним членами комісії та довіреним лікарем і медсестрою ув'язненої, йдеться в повідомленні пенітенціарної служби.
Комісія встановила, що стан здоров'я Тимошенко з моменту попереднього огляду не змінився. Фахівці МОЗ України в черговий раз попередили ув'язнену про можливі негативні наслідки її відмови від проведення запропонованого медичного обстеження. Стан здоров'я Тимошенко продовжує перебувати під постійним контролем з боку медперсоналу Київського СІЗО, повідомили в пенітенціарній службі.