ua en ru

Тимошенко подякувала всім за підтримку

Екс-прем'єр-міністр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко подякувала всім за підтримку і заявила, что не припиняє боротися. Про це йдеться в зверненні екс-прем'єра, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Сьогодні, коли Апеляційний суд ухвалив своє ганебне рішення, я дякую всім, хто підтримує мене, хто молиться за мене. Я дякую всім світовим лідерам і парламентам, політикам і народам демократичних країн, які всі ці важкі місяці боролися і продовжують боротися за моє життя і свободу. Я знаю, в якій біді зараз Україна. Я знаю, що кожному з українців загрожує несвобода та безправ'я, а Україні - втрата незалежності", - йдеться в зверненні екс-прем'єра.

Тимошенко також зазначила в своєму повідомленні, що ні на мить не припинить боротися: "І тому, де б я не була - на свободі чи за гратами - все моє життя присвячене тому, щоб змінити цей поганий хід історії та повернути кожному українцю віру в себе та свою державу. Я ні на мить не припиняю боротися, і ми разом з вами будемо переможцями. Слава Україні!".

Нагадаємо, раніше прокурор Лілія Фролова повідомила, що рішення Печерського районного суду Києва, яким засуджено Тимошенко до 7 років ув'язнення, з 23 грудня 2011 р. вступає в силу.
Печерський райсуд Києва 11 жовтня 2011 р. засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі з забороною займати певні державні посади протягом ще 3 років за перевищення службових повноважень при підписанні газових угод з Росією в 2009 р. Також суд зобов'язав Тимошенко виплатити "Нафтогазу України" 1,516 млрд грн.