ua en ru

Тимошенко відмовилась брати участь у засіданні Апеляційного суду через стан здоров'я, - ДПтС

Державна пенітенціарна служба України (ДПтС) повідомляє, що вчора, 19 грудня 2011 року, о 18:00 для проведення огляду Юлії Тимошенко до Київського СІЗО прибула комісія з числа фахівців МОЗ, ДПтС України та Київського СІЗО. Як і раніше, Тимошенко відмовилась від запропонованих медичних оглядів, обстежень та будь-яких спілкувань з лікарями. Про це членами комісії було складено відповідний акт, передає прес-служба ДПтС.

Сьогодні, 20 грудня 2011 року, Тимошенко відмовилась брати участь у судовому засіданні, посилаючись на стан здоров'я. Про це персоналом Київського СІЗО було складено акт, який в порядку інформування направлено до Апеляційного суду м.Києва.

Однак, відповідно до висновків медичної комісії вона може брати участь у судовому засідання і звичайному режимі. Стан здоров'я Тимошенко контролюється медперсоналом Київського СІЗО, йдеться у повідомленні прес-служби.

Раніше захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна хоче бути присутньою сьогодні за засідання Апеляційного суду, для чого подала відповідну заяву керівництву СІЗО.