ua en ru

Тимошенко відмовилась від медобстеження до отримання рекомендацій від німецьких медиків, ДПтС

Для проведення медогляду та консультації екс-прем'єра Юлії Тимошенко до Качанівської виправної колонії 15 березня прибули лікарі відповідної спеціалізації, які визначені відповідальними від управління охорони здоров'я Харківської облдержадміністрації за лікуванням та проведенням оздоровчо-реабілітаційних процедур. Однак Тимошенко відмовилась від спілкування з усіма лікарями. Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба України (ДПтС).

"Після роз'яснення начальником медико-санітарної частини установи та нейрохірургом необхідності проведення призначеного міжнародною медичною комісією курсу медикаментозного лікування і реабілітаційно-оздоровчих процедур Юлія Тимошенко заявила, що вона чекає офіційних коментарів лікарів клініки "Шаріте" (м. Берлін) про проведення запропонованих процедур в межах Качанівської колонії", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в ДПтС повідомили, що у Качанівській колонії є всі умови для лікування екс-прем'єра згідно з рекомендаціями міжнародних лікарів.

14-15 лютого незалежна міжнародна медична комісія, в яку, зокрема, входили німецькі фахівці, зробила обстеження стану здоров'я Тимошенко і встановила, що екс-прем'єр не потребує операції.