ua en ru

Тимошенко спростувала інформацію про свою зустріч з Клюєвим

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко в інтерв'ю "Дзеркало тижня. Україна" спростувала поширену раніше інформацію про свою зустріч з головою Адміністрації Президента Андрієм Клюєвим.

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко (на фото) спростувала поширену раніше інформацію про свою зустріч з головою Адміністрації Президента Андрієм Клюєвим. Про це пише "Дзеркало тижня. Україна".

"На наступний день, після того, як мене дійсно відвідає Андрій Клюєв, Януковичу треба буде визнати мене стороною переговорів. Ви добре розумієте, що для них це смертельно небезпечно", - заявила Тимошенко.

"Не вірте чуткам і пліткам, що таке можливо", - підкреслила екс-прем'єр.

"Я дуже сподіваюся, що найближчим часом Європейський суд винесе справедливе рішення по моїй справі і я не зустрінуся з Андрієм Клюєвим у в'язниці, а з Віктором Януковичем, якщо де-небудь його знайду", - додала Тимошенко.

Нагадаємо, 11 лютого 2014 р. у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Клюєв провів переговори з Тимошенко щодо створення Партією регіонів та "Батьківщиною" коаліційної більшості у Верховній Раді.