ua en ru

Тимошенко: новий курс передбачає розвиток підприємництва і підтримку незахищених

Тимошенко: новий курс передбачає розвиток підприємництва і підтримку незахищених Фото: Юлія Тимошенко (ba.org.ua)

Тимошенко розповіла про соціальну ринкову економіку в новому курсі

Соціальна ринкова економіка створить умови для гармонійного поєднання вільного підприємництва з інтересами суспільства, забезпечить розвиток малого та середнього бізнесу і гарантує допомогу громадянам, які її найбільше потребують. Про це Юлія Тимошенко написала на сторінці у Facebook, пояснюючи мету нового економічного курсу.

Соціальна ринкова економіка. Новий економічний курс

Після презентації Нового економічного курсу дехто каже, що соціальна ринкова економіка – неможлива. Бо це несполучно, взаємовиключно і взагалі – оксюморон… Категорично з цим незгодна! Чому - дивіться у відео. Створити рівні можливості для ведення бізнесу і підприємництва, ліквідувати монополії, позакривати всі «чорні вікна» для хабарів та «жертовних піднесень» чиновниками і посадовцям… Це і є соціально орієнтована ринкова економіка. 27 років країна прожила в стані тотального хаосу і безправ’я. В соціально-економічному плані це - рай для кланів, олігархів та нечистих на руку ділків. Для інших – це територія, непридатна для нормального достойного життя, як планета «Шелізяка». Кожного разу кожна нова влада робить одне й те ж: опановує тіньові схеми, створені попередниками. На цьому всі «реформи» закінчуються. «А після нас – хоч потоп!» Все! Кладемо цьому край! Сильна демократична правова держава рівних можливостей – така наша мета! І ми це зробимо!

Опубліковано Юлією Тимошенко Середа, 26 вересня 2018 р.

"Дехто каже, що соціальна ринкова економіка – неможлива. Бо це несполучно, взаємовиключно і взагалі – оксюморон… Категорично з цим незгодна! Створити рівні можливості для ведення бізнесу та підприємництва, ліквідувати монополії, позакривати всі "чорні вікна" для хабарів та "жертовних піднесень" чиновниками і посадовцям… Це і є соцільно орієнтована ринкова економіка", – зазначила лідер "Батьківщини".

На думку Тимошенко, кожна нова влада робить одне й те саме: "опановує тіньові схеми, створені попередниками, видаючи це за реформи". При цьому нардеп вважає, що новий економічний курс покладе цьому край. Він знищить монополії та запровадить чесну конкуренцію, побудує справедливе правосуддя і забезпечить ресурси для підтримки найбільш нужденних, зазначила Тимошенко.

"Розвиток малого підприємництва в усіх його виглядах – мале підприємництво, мале фермерство, міноритарні акціонери, мікрокредитування, яким живуть всі розвинуті країни світу, піднімаючи середній клас. І взагалі підняття середнього класу, як повноцінного, заможного учасника всіх соціальних процесів – це є якраз соціальна ринкова економіка", – впевнена лідер партії.

За її словами, 27 років країна прожила в "стані тотального хаосу і безправ’я". У соціально-економічному плані це – був "рай для олігархів та нечистих на руку ділків, і непридатна для нормального гідного життя територія для більшості громадян", вважає політик.

"Новий економічний курс покладе цьому край!", – наголосила Тимошенко.

"Сильна демократична правова держава рівних можливостей – така наша мета! І ми це зробимо!", – запевнила лідер "Батьківщини".