ua en ru

Тимошенко проситиме 29 березня з'їзд "Батьківщини" висунути її в Президенти

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко планує балотуватися в Президенти України.

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко (на фото) планує балотуватися в Президенти України. Про це вона заявила в ході прес-конференції, передає кореспондент РБК-України.

"Я планую балотуватися на посаду Президента України",- Тимошенко.

За її словами, 29 березня відбудеться з'їзд партії, де вона буде просити партію висунути її.

Нагадаємо, вчора нардеп "Батьківщини" Геннадій Москаль заявив, що в Україні крім Медведчука і Тимошенко нікому вести діалог з керівництвом РФ.

У свою чергу голова комітету Державної Думи РФ у справах СНД Леонід Слуцький відзначив, що відносини РФ з Тимошенко будуть вибудовуватися згідно з останніми заявами екс-прем'єра.

"(Наші відносини з Тимошенко будуть) згідно її останніх висловлювань в нашу адресу. Але це з нею, а відносини з народом братньої України були та будуть завжди конструктивними", - підкреслив він.

У теж час, згідно з опитуванням, проведеним Центром соціальних і маркетингових досліджень "Соціс", Київським міжнародним інститутом соціології, Соціологічною групою "Рейтинг", Центром Разумкова, народний депутат (позафракційний) Петро Порошенко випереджає в президентській гонці й Тимошенко, й лідера партії "Удар" Віталія Кличка.