ua en ru

Тіллерсон анонсував зустріч з Лавровим у Манілі 5-6 серпня

Тіллерсон анонсував зустріч з Лавровим у Манілі 5-6 серпня Фото: Рекс Тіллерсон (U. S. Air Force photo)

У Манілі Тіллерсон, зокрема, візьме участь у Регіональному форумі АСЕАН

Держсекретар США Рекс Тіллерсон анонсував зустріч з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у Манілі (Філіппіни) 5-6 серпня. Про це повідомляє прес-служба Держдепу.

"У ці вихідні я буду зустрічатися з міністром закордонних справ Лавровому - на полях зустрічей в Манілі...Я думаю, що ми з міністром закордонних справ Лавровим розуміємо наші ролі. Ми розуміємо наші обов'язки", - заявив він.

Як повідомляється на сайті Держдепу, в Манілі Тіллерсон, зокрема, візьме участь у Регіональному форумі АСЕАН, проведе зустрічі на вищому рівні з представниками країн Східної Азії.

"На цих зустрічах Тіллерсон зустрінеться зі своїми колегами і обговорить низку питань, включаючи денуклеаризацію Корейського півострова, безпеку на морі і боротьбу з тероризмом", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тіллерсон заявив про можливе подальше погіршення відносин США з Росією.

"Як я вже говорив у ході першого візиту до Москви і на зустрічах з президентом Путіним у Кремлі, а також після їх завершення, відносини знаходяться в історично низькій точці після закінчення холодної війни, і вони можуть ще більше погіршитися", - заявив Тіллерсон.