ua en ru

У Тернопільській області сталася ДТП, є загиблі

У Тернопільській області сталася ДТП, є загиблі Фото: ДТП (ramstein.af.mil)

В результаті ДТП загинули 2 людини

В селі Почапинці Тернопільської області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті чого загинули 2 людини, ще троє постраждали. Про це повідомляє прес-служба поліції Тернопільської області Facebook.

"Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками надійшло в міліцію Тернопільського районного відділення поліції 5 серпня близько 9:00. В селі Почапинці зіткнулися легковий автомобіль та автобус", - йдеться в повідомленні.

Так, водій автомобіля ВАЗ-2107 не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого зіткнувся з автомобілем MERCEDES-Benz Sprinter. Водій ВАЗ і 17-річна пасажирка загинули на місці події. Ще двох неповнолітніх родичів загиблої - 15-річних хлопців направили в Тернопільську обласну дитячу лікарню. У них лікарі діагностували струс мозку та численні забої. Медичну допомогу надали і водієві автобуса.

Транспорт з місця події було доставлено на спецмайданчик Тернопільського районного відділення поліції. На даний момент триває слідство.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками надійшло до правоохоронців Тернопільського райо...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Тернопільській області 7 серпня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні в Києві на вулиці Кіквідзе водій маршрутки не впорався з керуванням і врізався в тролейбус.