ua en ru

У Тернопільській області обвалився балкон житлового будинку, є травмовані

У Тернопільській області обвалився балкон житлового будинку, є травмовані Фото: наслідки руйнування балкону в Бережанах

На момент руйнування на балконі перебувало четверо людей

У Тернопільській області у м. Бережани, по вул. Академічна, у старовинному двоповерховому житловому будинку стався обвал міжповерхового балкону, в результаті чого травмовано двох людей. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що на момент руйнування на балконі перебувало четверо місцевих жителів, двоє з яких впали з конструкції, отримали травми різної важкості та шпиталізовані в Бережанську центральну районну лікарню.

"Прибувши на місце, рятувальники побачили величезну бетонну плиту, що повисла на висоті 10 метрів, у разі падіння якої, існувала реальна загроза руйнуванню будинку та інженерних комунікацій. Використовуючи стаціонарну лебідку автомобіля ЗІЛ-131 та металеві троси вони зафіксували обвалені конструкції", - йдеться в повідомленні.

Згодом, як доповіли у відомстві, за допомогою спеціального обладнання було розрізано металеві основи конструкції та спущено бетонну платформу на землю.

altalt
Фото: обвал балкону в Бережанах

Повідомляється, що загалом до робіт було залучено 10 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Нагадаємо, нещодавно в одному з сіл Рівненської області обвалилася стіна в ході будівельних робіт, у результаті чого загинуло дві людини.