ua en ru

У Тернопільській області ліквідовано два цехи з виробництва фальсифікованого алкоголю

У Тернопільській області ліквідовано два цехи з виробництва фальсифікованого алкоголю Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Правоохоронці вилучили підакцизних товарів на 1,6 млн гривень

У Тернопільській області правоохоронці припинили діяльність двох підпільних цехів з виготовлення алкоголю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Тернопільської області.

Як зазначається, місцева прокуратура проводить розслідування кримінальної справи, розпочатої за фактом виготовлення підроблених марок акцизного подат та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

"Під час досудового розслідування співробітниками податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби в області спільно із співробітниками Управління захисту економіки Національної поліції за процесуального керівництва прокуратури області припинено діяльність двох підпільних цехів із виготовлення алкогольних напоїв", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, цехи знаходилися у приватних домоволодіннях на території Кременецького та Шумського районів Тернопільської області, а також на території Рівненської області.

Правохоронці в ході слідчих дій вилучили 1,4 тис літрів спирту, 4,5 тис літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, підроблені марки акцизного податку на горілчані вироби, тару для розливу фальсифікату, транспортні засоби, 1,8 тис пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка.

"Загальна вартість підакцизних товарів, вилучених з незаконного обігу становить 1,6 млн гривень. Триває досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна фіскальна служба України ліквідувала чотири цехи з виробництва фальсифікованого алкоголю в трьох регіонах України