ua en ru

У Тернопільській області в ДТП загинуло 3 людини, ще троє постраждало

У Тернопільській області в ДТП загинуло 3 людини, ще троє постраждало Фото: місце аварії в Тернопільській області (НПУ)

Двоє хлопців госпіталізовано з переохолодженням, а в реанімації опинилася дівчина

У Тернопільській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі Збараж-Підволочиськ троє хлопців загинуло, двоє потрапили з переохолодженням до лікарні, а в реанімації опинилася дівчина. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що аварія трапилася 9 квітня 2018 року о 4:30.

За даними правоохоронців, водій автомобіля AUDI А6, 1998 року народження, уродженець Підволочиського району, при проїзді ділянки з ухилом на спуск та поворотом, не обрав безпечної швидкості, виїхав за межі проїзної частини та перекинувся, в’їхавши у став. На момент події в автівці перебувало з кермувальником шестеро людей.

"Водій і двоє пасажирів - 2001 та 1995 років народження, загинули на місці події. Ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження, з них два хлопці - переохолодження, а дівчина перебуває в реанімації", - йдеться в повідомленні.

У Тернопільській області в ДТП загинуло 3 людини, ще троє постраждалоУ Тернопільській області в ДТП загинуло 3 людини, ще троє постраждалоУ Тернопільській області в ДТП загинуло 3 людини, ще троє постраждалоУ Тернопільській області в ДТП загинуло 3 людини, ще троє постраждало

Фото: наслідки ДТП у Тернопільській області (НПУ)

Вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в анексованому Росією Криму внаслідок зіткнення автобуса з електричкою загинуло п'ятеро людей, ще семеро отримали травми. Серед постраждалих - двоє громадян України.