ua en ru

ДТП з поїздом у Криму: серед постраждалих двоє громадян України

ДТП з поїздом у Криму: серед постраждалих двоє громадян України Фото: маршрутка після зіткнення з електричкою в Криму ("МВС Криму")

Постраждалі в аварії українці нині перебувають у Красноперекопській міськлікарні

Серед постраждалих у ДТП із потягом і маршруткою в анексованому Криму є два громадянина України. Про це з посиланням на місцевих медиків повідмляє "РИА Новости".

"На місці трагедії працювали три бригади швидкої допомоги. Зараз троє потерпілих перебувають у Красноперекопській ЦМЛ. Постраждалим громадянам України і Росії надається медична допомога в повному обсязі, незалежно від громадянства", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що серед трьох госпіталізованих двоє українців, один - росіянин. Двоє перебувають у реанімації в стабільно важкому стані, один - у травматології в стані середньої тяжкості.

За попередніми даними російських ЗМІ, в аварії в Криму загинули п'ятеро людей: Н. Катко, 1937 року народження, В. Сорокіна, 1995 року народження, Н. Плахіна, Е. Чудакаев, 1965 року народження, і Т. Благодатна, 1948 року народження. Своєю чергою серед постраждалих семеро осіб: Т. Рибак, Б. Мамедов, О. Ідес, І. Миронов, О. Булава, Т. Спесивцева, Г. Спесивцев.

За фактом смерті п'яти і травмування семи осіб Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу.

Нагадаємо, зіткнення маршрутки з поїздом Керч - Армянськ сталося на залізничному переїзді неподалік від Армянська 8 квітня 2018 року. За офіційними даними в аварії загинуло п'ятеро людей, включаючи водія автомобіля, і травмувалося семеро людей - усі пасажири мікроавтобуса.