ua en ru

Теракт в Барселоні: МЗС уточнює інформацію про наявність українців серед постраждалих

Теракт в Барселоні: МЗС уточнює інформацію про наявність українців серед постраждалих Фото: теракт в Барселоні (twitter.comboppinmule)

Консул перебуває на оперативному зв'язку з місцевою поліцією

Міністерство закордонних справ України (МЗС) уточнює інформацію про наявність українців серед постраждалих у результаті теракту в Барселоні (Іспанія). Про це РБК-Україна повідомили в Департаменті консульської служби МЗС у четвер, 17 серпня.

"Консул перебуває на оперативному зв'язку з місцевою поліцією, але якихось даних поки що немає", - сказав начальник управління консульського забезпечення Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в центр Барселони фургон скоїв наїзд на натовп людей, в результаті чого загинули 2 людини, ще щонайменше 20 людей отримали поранення. Водій фургона втік з місця злочину і захопивши заручників закрився в місцевому ресторані. Поліція кваліфікувала подію як теракт. Місцева влада не рекомендує мешканцям виходити на вулицю і наближатися до району аварії, на даний момент на місці події медики надають допомогу постраждалим.