ua en ru

Теракт біля парламенту Британії: поліція Лондону не повідомляє громадянство загиблих і постраждалих

Теракт біля парламенту Британії: поліція Лондону не повідомляє громадянство загиблих і постраждалих Фото: теракт біля парламенту Британії

МЗС перевіряє, чи є українці серед жертв теракту біля парламенту Британії

Поліція Лондону (Великобританія) наразі не повідомляє громадянство загиблих і постраждалих внаслідок теракту біля парламенту Британії. Про це йдеться у повідомленні Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України у Тwitter.

"Правоохоронні органи поки що не повідомляють громадянство загиблих і постраждалих у Лондоні 22.03", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін засудив теракт біля парламенту Британії, який стався сьогодні вдень, 22 березня 2017 року. Клімкін заявив, що це є "кривавим нападом на парламент Великобританії".

Наразі Міністерство закордонних справ (МЗС) України перевіряє інформацію про наявність українців серед постраждалих в результаті теракт біля парламенту Британії, внаслідок якого, за повідомленням місцевих засобів масової інформації, загинули 2 людини, ще 12 отримали поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що евакуацію людей, що почалася в результаті теракту біля парламенту Британії, призупинили у зв'язку з виявленням підозрілого пакету в машині ймовірного нападника на людей в центрі Лондона.