ua en ru

Теракт біля британського парламенту: евакуацію призупинили через загрозу вибуху

Теракт біля британського парламенту: евакуацію призупинили через загрозу вибуху Фото: Теракт біля британського парламенту

У машині чоловіка, що скоїв теракт біля британського парламенту, знайшли підозрілий пакет

Евакуацію людей, що почалася в результаті теракту біля британського парламенту, призупинили у зв'язку з виявленням підозрілого пакету в машині ймовірного нападника на людей в центрі Лондона. Про це повідомляє BBC.

"Запланована евакуація людей припинена, так як в машині, яка могла використовуватися для нападу на людей у будівлі, виявили підозрілий пакет. До парламенту викликали саперів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, поліція перевіряє будівлю парламенту, обходячи кожну кімнату. Точне число нападників поки не називають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що из-за теракту біля парламенту Великобританії, який стався сьогодні вдень 22 березня, евакуюють палату громад. З будівлі парламенту встигли евакуювати прем'єр-міністра Великобританії Терезу Мей, зараз вона в безпеці. Зокрема, відомо, що невідомий спочатку збив кількох людей на Вестмінстерському мосту, після чого напав на поліцейських біля будівлі британського парламенту. Нападника застрелили правоохоронці.