ua en ru

Теракт у Барселоні: поліція підтвердила загибель зниклого хлопчика

Теракт у Барселоні: поліція підтвердила загибель зниклого хлопчика Фото: поліція Барселони (instagram.com barcelona_GUB)

7-річний хлопчик із подвійним громадянством Великобританії й Австралії був убитий під час нападу

Семирічний хлопчик із подвійним громадянством Великобританії та Австралії був убитий під час теракту в Барселоні. Це підтвердила каталонська поліція, передає ВВС.

Як зазначено, сім'я Джуліана Кадмана раніше казала, що він загубився під час нападу і його доля невідома. Водночас матір хлопчика є серед критично поранених.

Таким чином виявлений хлопчик є одним із 13 людей, які були вбиті внаслідок наїзду вантажівки на людей у Барселоні 17 серпня 2017 року. Його сім'я сказала, що вони "пам'ятатимуть його посмішки та триматимуть його дорогу пам'ять у своїх серцях".

Дід Джуліана Тоні Кадман раніше заявляв про зникнення хлопчика безвісти, і закликав людей розповсюдити фотографію дитини.

Відповідальність за напад у Барселоні на себе взяла терористична організація "Ісламська держава".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в іспанському місті Альканар у Каталонії правоохоронці під час огляду руїн будинку виявили сліди вибухової речовини, що бойовики ІДІЛ використовували під час терактів у Брюсселі і Парижі.