ua en ru

Теракт в Барселоні: джерела у службі безпеки заявили про 13 загиблих

Теракт в Барселоні: джерела у службі безпеки заявили про 13 загиблих Фото: теракт в Барселоні (twitter.com Manoj Gupta)

Кількість поранених через теракт в Барселоні не повідомляється

В результаті терористичного акту в Барселоні (Іспанія) загинули 13 осіб. Про це повідомляє місцеве радіо Cadena SER з посиланням на джерела в службі безпеки.

"У поліції підтвердили, що в теракті на вулиці Рамбла в Барселоні, на ринку Ла-Бокерії, кілька людей загинули і отримали поранення. Зокрема, згідно з інформацією джерел щонайменше 13 загиблих", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, поліція і бригади швидкої медичної допомоги розгорнули широкий спектр пристроїв в цій області. А туристичний центр каталонської столиці, щодня відвідують тисячі туристів, оточений. Населення просять утриматися від відвідування місця інциденту.

Зазначимо, Міністерство закордонних справ України уточнює інформацію про наявність українців серед постраждалих у результаті теракту в Барселоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що водій фургона, який скоїв наїзд на натовп в Барселоні втік з місця аварії і захопив заручників в ресторані. Зазначається, що водій фургона відсиджується з заручниками в прилеглому турецькому ресторані "Ла Бокерія".