ua en ru

Тенісист Ілля Марченко в Ізмірі виграв свій перший титул у сезоні

Тенісист Ілля Марченко в Ізмірі виграв свій перший титул у сезоні Фото: Ілля Марченко переміг в Ізмірі (twitter.com/tenisdunyasi)

Українець у двох сетах оформив перемогу в фінальному поєдинку "челленджера" в Туреччині

Український тенісист Ілля Марченко виграв свій перший титул у сезонів, перемігши на турнірі категорії "челенджер" у турецькому Ізмірі. Про це повідомляє портал "Большой теннис Украины".

Зазначено, що українець у двох сетах оформив перемогу в фінальному поєдинку "60-тисячника" над французом Стефаном Робером.

Як повідомляється, в кінцівці першого сету Марченко вдалося зробити перший брейк у матчі, але подати на партію українець не зумів. На тайбрейку гра пройшла під контролем нашого тенісиста, який не залишив шансів своєму суперникові в наступному сеті.

Марченко вже четвертий сезон поспіль поповнює свою колекцію титулом ATP Challenger Tour: в 2014 році українець став переможцем у Брешії, в 2015 - в Монсі, а в 2016 - в Реканаті.

Наголошується, що для Марченка - це був перший фінал у цьому році. На шляху до трофею український тенісист зупинив Марселя Ільхана, Сергія Стаховського, Садіо Думбія, а Олександр Нєдовєсов не зміг дограти півфінальну зустріч.

Титул в Ізмірі допоможе Марченку значно поліпшити своє становище в рейтингу: з 287-го рядка Ілля наблизиться до топ-220.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська тенісистка Еліна Світоліна вперше в кар'єрі стала третьою ракеткою світу.