ua en ru

Тіла загиблих в районі Светлодарской дуги військових повернули на підконтрольну територію Україні

Тіла загиблих в районі Светлодарской дуги військових повернули на підконтрольну територію Україні Фото: війна на Донбасі

Передача тел відбулася в рамках гуманітарного проекту "Евакуація 200"

Тіла загиблих в районі Светлодарской дуги українських військовослужбовців повернули на підконтрольну Україні територію. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"В рамках гуманітарного проекту «ЕВАКУАЦІЯ 200», на підконтрольну територію України повернені тіла трьох військовослужбовців, загиблих в районі Светлодарской дуги", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що бойовики відтягували процес передачі тел.

"Процедура по поверненню тел героїв почалася відразу ж після підтвердження факту загибелі наших захисників. Представники ОРДЛО постійно міняли час передачі, і тільки на 5 день тіла загиблих військовослужбовців вдалося повернути", - повідомляє штаб АТО.

Штаб АТО: Тіла трьох загиблих військовослужбовців, котрі ціною власного життя врятували пораненого бойового побратима, п...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 травня 2017 р.

Нагадаємо, 3 травня повідомлялося, що в районі Светлодарской дуги, рятуючи пораненого товариша, загинули троє українських військовослужбовців. Один з них, будучи пораненим, щоб не потрапити в полон і знищити супротивника, привів у готовність до застосування ручну гранату. Від отриманих поранень він помер на місці.