ua en ru

TEDIS Ukraine увійшла в перелік найбільших платників податків в Україні

TEDIS Ukraine увійшла в перелік найбільших платників податків в Україні Фото: ДФС

За даними Державної фіскальної служби України в рейтингу найбільших платників податків компанія TEDIS Ukraine посіла 35 місце. Інформація про сплату податкових платежів до зведеного бюджету України в першому півріччі 2016 року міститься у виданні "Вісник. Рейтинг" (випуск № 2-3 від 09/2016), який виходить за підтримки ДФС, повідомляє прес-служба компанії.

Як повідомлялося раніше, за шість місяців поточного року TEDIS Ukraine перерахувала 649,43 млн грн податків і зборів до бюджетів різних рівнів. В тому числі до державного бюджету було сплачено 391,78 млн грн акцизного збору в різних областях України, 148,74 млн грн податку на додану вартість, 48,65 млн грн податку на прибуток та інших податків на суму 2,48 млн грн.

"Відповідальність компанії перед державою і суспільством полягає в прозорості діяльності та своєчасної і повної сплати податків. Для нас це принципова позиція, тому що саме в такому підході ми вбачаємо фундамент стрімкого розвитку вітчизняної економіки і формування нового мислення бізнесу", – говорить Андрій Швирида, директор департаменту фінансів TEDIS Ukraine.

Нагадаємо, що компанія є одним з найбільших вітчизняних дистриб'юторів. У TEDIS Ukraine працює понад 2,5 тис. співробітників, регіональна мережа складається з 35 структурних підрозділів (РСП) по всій території України.