ua en ru

Протягом року бій з Пакьяо точно не відбудеться, - Ломаченко

Протягом року бій з Пакьяо точно не відбудеться, - Ломаченко Фото: Василь Ломаченко (twitter.com/trboxing)

Українець заявив, що не хоче "заганяти старого"

Чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) висловився про можливий поєдинок проти філіппінця Менні Пакьяо (59-7-2, 38 КО). Про це українець розповів в інтерв'ю Вoxing.ua.

"Коли мені запропонували бій з Пакьяо, я загорівся і мені було цікаво. По-перше, тому що це легенда. По-друге, тому що це велике ім'я і топ-боєць. Єдиним питанням було, в якій вазі ми будемо битися. Пакьяо зараз боєць ваги 66 кг, а я зараз тільки намагаюся перейти в 61 кг. Якщо я зараз відразу полізу в 66 кг або 63 кг, це буде абсолютно нерозумно і нелогічно просто фізіологічно. Тому, на сьогоднішні і протягом цього року я цей бій не візьму ", - сказав Ломаченко.

Також українець побоюється, що він понесе репутаційні втрати після бою з Пакьяо.

"Потім, якщо раптом підніметься питання битися з Пакьяо, як би я не провів цей бій, все одно скажуть"ти побив старого, ти загнав його не в його вагу", адже зрозуміло, що я не буду через рік в 66 кг битися. Загалом, в цій ситуації я знову нічого не виграю", - зазначив український боксер.

Нагадаємо, наступний бій українського чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка запланований на квітень цього року.