ua en ru

Протягом дня в зоні АТО випадків застосування зброї не було, - штаб

Протягом дня в зоні АТО випадків застосування зброї не було, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Режим тиші підтримувався вздовж усієї лінії розмежування

Протягом дня, 16 вересня, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) випадків застосування зброї бойовиками не було. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"16 вересня з опівночі і до 18 години, в зоні АТО випадків застосування зброї не було. Режим тиші підтримувався ворогуючими сторонами вздовж усієї лінії розмежування", - йдеться у повідомлення.

16 вересня з опівночі і до 18 години, в зоні АТО випадків застосування зброї не було. Режим тиші підтримувався ворогуючи...

Posted by Прес-центр АТО on 16 сентября 2015 г.

Як зазначається, хоча сьогоднішнє затишшя нетипове для зони АТО, адже ворожі постріли неодноразово звучали упродовж минулої доби, Збройні сили України в цей період роблять все, аби відновити інфраструктуру Донбасу.

"У селищі Красногорівка офіцери цивільно-військового співробітництва спільно зі зв'язківцями провели роботи з відновлення антени одного з провідних мобільних операторів. Відтепер мешканці селища зможуть користуватися мобільним зв'язком, якого не було у населенному пункті декілька місяців", - повідомляють у штабі.

Також зазначається, що українські групи цивільно-військового співробітництва разом з представниками ООН доставили у селища Красногорівку, Мар'їнку, Новомихайлівку та Костянтинівку понад 17 тон комбікормів для місцевих фермерських господарств.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 15 вересня, російсько-терористичні угруповання дещо збільшивши активність, продовжували обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО).