ua en ru

Сину нардепа Попова винесли вирок

Сину нардепа Попова винесли вирок Фото: Богдан Попов (УНІАН)

Рішення ухвалила колегія суддів

Колегія трьох суддів Оболонського районного суду Києва засудила школярів Владислава Чобана і Богдана Попова (сина народного депутата Ігоря Попова) до позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки. Про це у коментарі РБК-Україна повідомила прес-секретар суду Інна Свинаренко.

"Під час судового розгляду справи було допитано 3 потерпілих, було досліджено докази, переглянуто відеодокази, а також заслухано обвинувачених. Серед потерпілих доповідали власник магазину та дві продавчині", - повідомила вона.

За її словами, обвинувачені повністю визнали провину.

"Обвинувачені повністю визнали провину та розкаялися. Тож суд, врахувавши обставину того, що просила прокуратура, а також вік обвинувачених, прийшов до висновку про доцільність визначення покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки", - зачитала вона слова головуючого суді Владислава Дев’ятко.

Нагадаємо, 29 листопада суд відправив сина нардепа Попова під домашній арешт.

Напад на продуктовий магазин в Оболонському районі стався 26 листопада. Підлітки у балаклавах, погрожуючи пістолетом, забрали з каси 2 тис. гривень. Одного з них спіймали на місці, іншого через кілька хвилин затримала поліція. Сам нардеп просить не пов'язувати свою політичну діяльність і злочин сина.