ua en ru

Суд відправив сина нардепа Попова під домашній арешт

Суд відправив сина нардепа Попова під домашній арешт Фото: Ігор Попов (Євген Малолєтка/УНІАН)

Захист сина Попова просив суд відправити його під домашній арешт

Оболонський районни суд Києва сьогодні, 29 листопада 2017 року, у ході засіданні обрав для сина нардепа від Радикальної партії Ігоря Попова Богдана запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з обов'язковим носінням браслета, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, суд призначив сину нардепа Попова цілодобовий домашній арешт терміном на два місяці.

"Застосувати до підозрюваного Попова Богдана Ігоревича запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на строк 2 місяці", - оголосила суддя.

Таким чином суд не задовольнив клопотання сторони обвинувачення про застосування запобіжного заходу стосовно Попова у вигляді тримання під вартою.

Сторона захисту має право оскаржити рішення суду протягом п'яти днів.

Нагадаємо, раніше сам Попов повідомляв, що адвокати його сина будуть просити суд відпустити підзахисного під домашній арешт.

"Звичайно, ми просимо запобіжний захід у вигляді утримання його під вартою з браслетом вдома. Мої адвокати вважають, що у нас є досить багато пом'якшуючих обставин", - заявляв Попов, зазначавши, що його син повністю визнає свою провину.

Зазначимо, вчора син Попова і його спільник почали давати свідчення по розбійний напад на магазин в Києві.

Напад на продуктовий магазин в Оболонському районі відбувся 26 листопада. Підлітки у балаклавах, погрожуючи пістолетом, забрали з каси 2 тис. гривень. Одного з них спіймали на місці, іншого через кілька хвилин затримала поліція. Сам нардеп просить не пов'язувати свою політичну діяльність і злочин сина.