ua en ru

Світоліна та Ястремська заявилися на турнір WTA в Індіан-Уеллсі

Світоліна та Ястремська заявилися на турнір WTA в Індіан-Уеллсі Фото: Еліна Світоліна (twitter.com/WTA)

Українські тенісистки заявилися на перші в сезоні змагання Premier Mandatory

Перша і друга ракетки України Еліна Світоліна і Даяна Ястремська заявилися на перший у сезоні турнір Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier Mandatory, який відбудеться в Індіан-Уеллсі (США). Про це повідомляє портал "Великий теніс України".

Минулого сезону Світоліна показала свій найкращий результат в Індіан-Уеллсі, дійшовши до півфіналу, а Ястремська дебютувала на турнірі, поступившись у першому колі.

Заявковий список очолюють лідери світового рейтингу австралійка Ешлі Барті, чешка Кароліна Плішкова та румунка Симона Халеп.

Турнір WTA Premier Mandatory в Індіан-Уеллсі пройде з 11 по 22 березня. Призовий фонд змагань становить 2,94 млн доларів.

Нагадаємо, найкраща тенісистка України Еліна Світоліна поліпшить свою позицію в рейтингу WTA і підніметься на четверте місце після завершення турніру Великого шолома Australian Open. Українка завершила виступ на турнірі в третьому раунді, програвши іспанці Гарбінє Мугурусі. Ястремська залишила одиночний розряд Australian Open у другому колі, поступившись датчанці Кароліні Возняцкі.