ua en ru

За добу в зоні АТО поранено трьох українських військових

За добу в зоні АТО поранено трьох українських військових Фото: військові ЗСУ на Донбасі

Бойовики здійснили по позиціях ЗСУ 26 обстрілів з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї

З початку доби 4 квітня бойовики на Донбасі здійснили по позиціях сил антитерористичної операції 26 обстрілів, трьох українських військових поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Найбільшу активність ворог проявляв на Донецькому напрямку. Захисників Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По опорних пунктах поблизу Опитного противник гатив з гранатометів, а по позиціях в районі Кам’янки, Верхньоторецького, Шахти Бутівка та Пісків з великокаліберних кулеметів. Під Опитним активно діяв ворожий снайпер", - відзначають в повідомленні.

Також повідомляється, що поблизу Маріуполя російсько-терористичні війська вели вогонь по Красногорівці з мінометів калібру 82 мм. Позиції в районі Мар’їнки та Водяного обстрілювали з гранатометів різних систем, а опорні пункти поблизу Гнутового - з великокаліберних кулеметів. В районах Павлополя, Богданівки та Гранітного противник активно застосовував стрілецьку зброю. Під Новотроїцьким українських військових обстрілював снайпер.

На Луганщині бойовики обстрілювали позиції сил АТО зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Також повідомляється, що сили АТО вогонь у відповідь не відкривали.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 4 квітня Російсько-терористичні підрозділи продовжують зухвало та цинічн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 квітня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО загинули 2 українських військових, 5 поранені.